.

.

Reducere
100ml de uz Casnic Acrilice Zahăr Distribuitor și Recipient de Zahăr Borcan Dozator Zahăr Agitator pentru Acasă Ustensilă de Bucătărie Accesorii(100mL)

100ml de uz Casnic Acrilice Zahăr Distribuitor și Recipient de Zahăr Borcan Dozator Zahăr Agitator pentru Acasă Ustensilă de

RON 33.78

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Acesta este fabricat din material acrilic de calitate alimentară.Este un material durabil, rezistent la uzura si poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Cu duza din oțel inoxidabil, zahăr poate fi turnat direct, care nu este ușor pentru a bloca și mai convenabil de a folosi.Se poate rezista la cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase și frigidere.Este un substitut excelent pentru sticla turnarea containere.Design Anti-derapare, ușor de înțeles, este un foarte practic ustensile de bucătărie.Acest zahăr poate fi aplicat la zahăr tos, zahăr brun și așa mai departe.Este ușor de utilizat și de a face dumneavoastră de gătit de viață mai simplu și confortabil.Caracteristică : 1. Acesta este fabricat din material acrilic de calitate alimentară.Este un material durabil, rezistent la uzura si poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp. 2. Cu duza din oțel inoxidabil, zahăr poate fi turnat direct, care nu este ușor pentru a bloca și mai convenabil de a folosi. 3. Se poate rezista la cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase și frigidere.Este un substitut excelent pentru sticla turnarea containere. 4. Design Anti-derapare, ușor de înțeles, este un foarte practic ustensile de bucătărie. 5. Acest zahăr poate fi aplicat la zahăr tos, zahăr brun și așa mai departe.Este ușor de utilizat și de a face dumneavoastră de gătit de viață mai simplu și confortabil.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Zahăr Borcan Material : Acril, 304 din Oțel Inoxidabil Capacitate : 100ml Potrivit : Zahăr, Zahăr Brun Greutate : Aprox. 215g / 7.6 oz Dimensiune : Aprox. 15x7x7cm / 5.9x2.8x2.8in .ne-text de masă td, .ne-text masă lea{border : .5pt solid #000;};.ne-text table{border : 1px solid #000 !important;} Lista de pachete : 1 x Borcan de Zahăr Notă : 1.Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2.Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Despre produs

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Sugar Jar
Material:
Acrylic, 304 Stainless Steel
Capacity:
100ml
Suitable:
Sugar, Brown Sugar
Weight:
Approx. 215g / 7.6oz
Size:
Approx. 15x7x7cm / 5.9x2.8x2.8in
.w-e-text table td, .w-e-text table th{border:
.5pt solid #000;};.w-e-text table{border
Package List:
1 x Sugar Jar :
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Alegerea clientului
RON 64.26

【Cu Capac cu Plasă】 Mare mic sită de ciocolata / scortisoara aspersoare pe partea de sa ciocolata calda, cappuccino, deserturi.Subtiri si fine, plasă de pulbere ușor și uniform.A sp